Hydrapeel facials 

Ontdek ons nieuwste HydraPeel II apparaat in ons salon, een apparaat ontworpen om de huid een diepe reiniging te geven.  Dode huidcellen, talg en zwarte puntjes worden opgezogen, terwijl er tegelijkertijd hydraterende lotions worden ingesluisd. Dé perfecte eerste stap voor elke gelaatsverzorging aangepast aan uw huid.

Dit hydro dermabrasie apparaat is een niet-invasieve reinigings-, hydratatie- en revitalisatiemethode van het gelaat. Ze combineert reiniging, hydratatie, anti-aging, verheldering en antioxiderende bescherming.

 

 • VOOR WIE?
  Iedereen die nood heeft aan een diepe reiniging, last heeft van verstopte of grove poriën, mee-eters, last heeft van acne, doffe huid om terug de natuurlijke glans te hebben.
 • BEHANDELZONES
  Gelaat, hals, décollete

Hoe werkt het?

Het opzuigen van onzuiverheden, op basis van water en microbelletjes, is een combinatie van niet invasieve technieken. Deze maken een diepe reiniging mogelijk door onzuiverheden, dode huid, zwarte puntjes en keratineresidu’s in de haarfollikels af te schilferen en weg te voeren.

De haarfollikels worden vervolgens gehydrateerd en gevoed, zodat de huid er weer zacht en schitterend uitziet.

 

Wat dit apparaat zo efficiënt maakt is de combinatie van reiniging en het tegelijkertijd insluizen van huidverbeterende lotions. De huid wordt dus gereinigd én gevoed op basis van wat die op dat moment nodig heeft. 

 

Wat zijn de resultaten?

Uw klant wandelt na deze behandeling buiten met een mooie glowy en gehydraterende teint en ze is vooral diep gezuiverd van comedonen, zwarte puntjes, overtollige talg en dode huidcellen.

ZOWEL VOOR MANNEN ALS VOOR VROUWEN! 

 

Al na de eerste behandeling direct mooie, hydraterende glowy teint! 

Wens je nog dieper in te gaan op huidverbetering?

Onze peelings 2.0 zijn ontworpen om zichtbare en onmiddellijke effecten op de huid te bereiken en tegelijkertijd de bijwerkingen en het ongemak te minimaliseren dat kan worden veroorzaakt door traditionele chemische peelings. 

 

Voordelen van onze peelings 2.0 van celestetic?

 • Krachtige resultaten
 • Huidverbeterend
 • Niet schadelijk voor de huid
 • Ontstekingsremmend effect
 • Anti-pigmentatie effect
 • Breed assortiment (wordt dus aangepast aan uw huid)

 

De peelings zijn een perfecte combinatie met onze Hydrapeel, zo bekom je optimaal en direct resultaat.

Het beste resultaat bekom je met een kuur van 4 tot 6 behandelingen.